Dettagli
Paccasassi, the dialect name for wild sea fennel, is a wild aromatic plant typical of the Conero Riviera. With an iodized taste and marked citrus notes, the leaves evoke hints of fennel, carrot and lemon and have valuable nutritional virtues due to their abundance of cartenoids, flavonoids and vitamins.
Protected by Conero Natural Park legislation to safeguard biodiversity, Rinci grows them within the Park, their natural habitat, and brings them to your table.
su 100 gr di Prodotto
Energia 1849 KJ / 447 KCal
Grassi 41,7 g
di cui: saturi 6,1 g
Carboidrati 13,1 g
di cui zuccheri 8,5 g
Proteine 5,0 g
Sale 1,3 g
Ingredienti: pomodori secchi reidratati 37,5%, olio extra vergine di oliva, olio di semi di girasole, mandorle (frutta a guscio) 7,5%, paccasassi* 6,5%, doppio concentrato di pomodoro, sale, aglio in polvere, correttore di acidità: acido lattico.
*Finocchio marino (Crithmum maritimum)
Allergeni: FRUTTA A GUSCIO. Può contenere SENAPE.
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